Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниOnePlus ще работи с DxO по камерата на следващия си смартфон

OnePlus ще работи с DxO по камерата на следващия си смартфон

1235
Написана от  nixanbal 19 май 2017
OnePlus ще работи с DxO по камерата на следващия си смартфон

OnePlus обявиха, че са обединили сили с DxO, за да работят заедно по камерата на следващия си смартфон. Как подобно партньорство ще се отрази врху качеството на снимките с OnePlus 5 - предстои да разберем. 

Не е ясно в какво точно се изразява обявеното партньорство и как DxO могат да помогнат на китайците за новия им флагман. Това, което можем да очакваме, е по-висок резултат от OnePlus 5 в класацията на DxOMark.

Последната се използва от повечето производители като още един начин да изтъкнат фотографските качества на устройствата си, стига, разбира се, те да са получили висока оценка от експертите.

Междувременно продължават коментарите доколко DxO са с безпристрастно оценяване на камерите, но в тестовете им все пак има достатъчно приложени кадри, които могат да бъдат разгледани и сравнени. 

Последната новина в тази връзка дойде от HTC, които обявиха шумно, че флагманът им HTC U11 е получил 90 точки в теста - най-високата оценка на DxOMark досега.

oneplus-5-leak-bottom

Появиха се и по-горните две снимки на предполагаем прототип на OnePlus 5. От тях се потвърждава информацията, че апаратът ще има двойна основна камера, но се вижда и липсващият жак за слушалки отдолу. Дали това действително е OnePlus 5 във финален вид - скоро ще разберем. 

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer