НачалоНовиниOnePlus Z все пак може да използва чипсет на Qualcomm

OnePlus Z все пак може да използва чипсет на Qualcomm

340
Написана от  nixanbal 01 май 2020
OnePlus Z все пак може да използва чипсет на Qualcomm

След като изображения и информация за него се появи още преди няколко месеца, тази седмица получихме нови детайли за все още необявения смартфон от среден клас на OnePlus. Устройството, чието име очакваме да бъде OnePlus Z, се очакваше да използва чипсет от MediaTek, но нова порция слухове твърди, че всъщност ще се базира на Snapdragon 765 от Qualcomm. 

Решението за преход към друг производител на чипове би било странно за OnePlus, които досега разчитат на Qualcomm за процесорите на своите устройства. 

Най-новите модели 8 и 8 Pro на компанията също използват най-актуалния и най-мощен Snapdragon 865, а за задаващия се OnePlus Z новата информация от @MaxJmb твърди, че ще залага на Snapdragon 765. 

Припомням ви, че Snapdragon 765 идва с интегриран 5G модем и вече се доказва като предпочитано решение за смартфони от висок среден клас, които се продават за около 600 евро. 

За OnePlus Z очакваме да предлага още 6.4" AMOLED дисплей с Full HD+ резолюция, 90 Hz опреснителна честота и изрязана в него селфи камера. Основната камера ще бъде тройна с 48 МР главен сензор, батерията ще има капацитет от 4000 mAh и 30 W бързо зареждане. 

Премиерата е насрочена за юли, твърдят слуховете. 

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer