Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОнлайн магазинът на Теленор ще предлага ексклузивни модели смартфони и аксесоари

Онлайн магазинът на Теленор ще предлага ексклузивни модели смартфони и аксесоари

3343
Написана от  nixanbal 16 ноември 2018
Онлайн магазинът на Теленор ще предлага ексклузивни модели смартфони и аксесоари

Както nixanbal.com писа преди няколко дни, днес Теленор обяви официално услугата "Купи онлайн", което всъщност дава началото на техния онлайн магазин. На пресконференция тази сутрин в София телекомът подходи със самоирония към факта, че е последният оператор в България, който пуска тази възможност в сайта си, но изброи и някои ключови предимства пред конкурентите. 

За момента онлайн магазинът на Теленор е достъпен само за настоящи клиенти, които могат да закупуват устройства и да преподписват договора си.

Доставката на всякакви стоки е безплатна и няма изискване за минимална поръчка, а сред основните предимства е, че избраната услуга е активна от момента на подписване на доставения договор. Поръчката може да бъде получена на адрес или в най-близкия офис на оператора, а заплащането става с карта онлайн или с наложен платеж. 

0-02-05-39cc5dcaede19b7ab3c43f595c200af165e3f0f6295f8fd0b7e59163bc04ff31 1c6d95157ea5a1

Теленор се пошегува със старта на позакъснелия си онлайн магазин като с едно от най-големите постижения в човешката история.

През "Купи онлайн" клиентите на Теленор могат да поръчат всички устройства и услуги, които операторът предлага и във физическите си магазини, но интересното е, че ще има избрани смартфони и аксесоари, които ще са налични само оналйн. Идеята е да се стимулират повече хора да използват новата платформа. Тук например ще можете да намерите ексклузивно версията с 512 GB вградена памет на Galaxy Note 9, Pocophone F1 на Xiaomi, Nokia 8110 4G и Huawei Mate 20. 

IMG 20181116 124007

Това са част от устройствата, които Теленор ще предлага само онлайн, за да насърчи клиентите да използват новата услуга.

Друга възможност е клиентите на оператора да получават персонализирани предложения за най-подходящ тарифен план и устройство. Това няма да са специални оферти, но според оператора ще помагат на потребителите в избора.

През 2019 г. Теленор обещава да позволи "Купи онлайн" да се използва и от нови клиенти, които ще могат да сключват договор през сайта им, а също от догодина в приложението MyTelenor ще има директен достъп до онлайн магазина. 

Sony Xperia XZ2 Premium е първият смартфон с двойна основна камера на японците

След като в Барселона подсказа за него, днес Sony официално обяви първия си смартфон с двойна основна камера. Xperia XZ2…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer