НачалоНовиниОригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

Оригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

3908
Написана от  nixanbal 05 ноември 2018
Оригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

Huawei обяви, че вече продава в България официалните калъфчета за смартфоните Mate 20 и Mate 20 Pro. Сред новата колекция аксесоари е и т.нар. SmartView кейс, който защитава телефона от двете страни като тефтер, но има и прозорче за преглед на важна информация чрез Always On дисплея.  

Huawei SmartView case 1

И за Mate 20, и за Mate 20 Pro има по няколко калъфчета, сред които обикновени силиконови, по-плътни гумирани, такива тип тефтер и въпросният Smart View кейс, който Huawei казва, че е съгласуван с вградения скенер за пръстови отпечатъци и 3D системата за разпознаване на лица при Mate 20 Pro.  

Mate 20 case 3

Аксесоарите се продават в магазините на Технополис, а скоро ще бъдат налични и в магазините на A1, Теленор и VIVACOM, както и в останалите обекти от партньорската мрежа на Huawei.

Лично бих предпочел по-ярки цветове и се надявам в бъдеще да се появят и такива модели, защото не ми се иска да прикривам синия корпус на апарата със стандартно черно калъфче.

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer