Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниОригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

Оригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

3674
Написана от  nixanbal 05 ноември 2018
Оригиналните калъфчета за Huawei Mate 20 и Mate 20 Pro вече се продават в България

Huawei обяви, че вече продава в България официалните калъфчета за смартфоните Mate 20 и Mate 20 Pro. Сред новата колекция аксесоари е и т.нар. SmartView кейс, който защитава телефона от двете страни като тефтер, но има и прозорче за преглед на важна информация чрез Always On дисплея.  

Huawei SmartView case 1

И за Mate 20, и за Mate 20 Pro има по няколко калъфчета, сред които обикновени силиконови, по-плътни гумирани, такива тип тефтер и въпросният Smart View кейс, който Huawei казва, че е съгласуван с вградения скенер за пръстови отпечатъци и 3D системата за разпознаване на лица при Mate 20 Pro.  

Mate 20 case 3

Аксесоарите се продават в магазините на Технополис, а скоро ще бъдат налични и в магазините на A1, Теленор и VIVACOM, както и в останалите обекти от партньорската мрежа на Huawei.

Лично бих предпочел по-ярки цветове и се надявам в бъдеще да се появят и такива модели, защото не ми се иска да прикривам синия корпус на апарата със стандартно черно калъфче.

На живо от световната премиера на Honor View 20

Здравейте от френската столица, където тук, в Salle Pleyel, днес Honor представи новия си топмодел View 20. Смартфонът предлага топконфигурация,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer