НачалоНовиниОще прогнози, че iPhone 8 ще се забави до октомври-ноември

Още прогнози, че iPhone 8 ще се забави до октомври-ноември

1304
Написана от  nixanbal 24 април 2017
Още прогнози, че iPhone 8 ще се забави до октомври-ноември

Вече чухме слухове, че iPhone 8 може да се забави, а сега и популярният с точните си прогнози анализатор от KGI Securities Минг-Чи Куо споделя същите очаквания. Според него смартфонът с OLED дисплей на Apple ще се забави с месец-два.

Анализаторът прогнозира, че iPhone 8 ще се забави до октомври или дори ноември заради трудности в производството, подорени от някои нови високотехнологични екстри на модела. 

Пояснява се, че става дума за забавяне само на модела iPhone 8, докато другите два очаквани - iPhone 7S и iPhone 7S Plus, трябва да се появят по план, вероятно още до края на септември. 

Тъкмо iPhone 8, пък дори и осезаемо по-скъп от другите два модела, ще представлява интерес за феновете на Apple тази година. Това ще е моделът с ключови нови екстри и нов дизайн, докато от 7S и 7S Plus се очаква да са традиционен ъпгрейд и без големи разлики във външния вид. 

Очаква се това забавяне да се отрази върху продажбите на Apple за 2017 г.

Google Pixel 2 и Pixel 2 XL с официален дебют - обещаващи камери, AMOLED дисплеи и Active Edge рамка

Google официално представи днес второто поколение на смартфоните Pixel, които предлагат еднаква хардуерна конфигурация и камери, но в различни опаковки.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer