НачалоНовиниОтливки потвърждават, че Galaxy S22 Ultra ще унаследи дизайна на Galaxy Note

Отливки потвърждават, че Galaxy S22 Ultra ще унаследи дизайна на Galaxy Note

1527
Написана от  nixanbal 10 октомври 2021
Отливки потвърждават, че Galaxy S22 Ultra ще унаследи дизайна на Galaxy Note

След като се оказа, че тази година нов Galaxy Note наистина няма да има, слуховете за заличаването на серията се засилиха. И с право. Оказва се обаче, че тя ще продължи да съществува в добре познатия си вид, само че като част от серията Galaxy S. Новият Galaxy S22 Ultra, очакван в началото на 2022 г., може да е първият модел, събрал най-доброто от двете серии на Samsung, а отливки потвърждават дизайна, който видяхме по-рано.

В началото на 2022 г. очакваме Samsung да представи новите си флагман модели Galaxy S22, Galaxy S22+ и Galaxy S22 Ultra, като първите два ще са с доста сходен дизайн с предшествениците си, а Ultra ще изглежда като продължение на Galaxy Note 20 Ultra от 2020 г.

Cover smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra

За Galaxy S22 Ultra вече видяхме някои изображения, а сега имаме и отливки на очаквания му дизайн. Те потвърждават по-особената издутина на основната камера под формата на Р и заоблените страни на корпуса. И въпреки че на отливките не е видимо, източникът им споделя, че S Pen действително ще бъде интегриран в корпуса на S22 Ultra, както беше при Note. 

Междувременно остава под въпрос кога ще видим смартфона Galaxy S21 FE, чиято премиера беше планирана за октомври, но се говори, че е била отложена или дори отменена. Някои слухове твърдят, че ще видим S21 FE през януари, но това поставя под въпрос кога ще бъде анонсът на S22.

Източници: цък и цък

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer