НачалоИграчкиPanasonic пуска нова кукичка с 3D фотоапарата LUMIX 3D1. Ще захапете ли?

Panasonic пуска нова кукичка с 3D фотоапарата LUMIX 3D1. Ще захапете ли?

3029
Написана от  nixanbal 07 ноември 2011
Panasonic пуска нова кукичка с 3D фотоапарата LUMIX 3D1. Ще захапете ли?

Наскоро избирах видеокамера и пред мен стоеше опцията да взема със 100 лв. по-скъп модел, който беше „3D готов“, т.е. с помощта на допълнителен обектив може да записва триизмерно видео. Отказах се от тази екстра и не заради няколкото лева отгоре, а поради факта, че евентуални 3D записи не биха ми влезли в употреба по никакъв начин. Най-малкото на този етап няма с кого да ги споделя – вие например имате ли къде да изгледате разопаковането на Nokia 500 в триизмерен вариант?

Panasonic, каквато беше и камерата, се надяват, че ще променят мнението ми, а и това на много други хора при следващия им избор на фотоапарат. Компанията представи новия модел LUMIX 3D1 с два обектива за 3D видео- и фотоподвизи.

panasonic lumix 3d1 3d camera

Panasonic LUMIX 3D1 разполага с двойка 25-милиметрови широкоъгълни обектива с 4-кратен зуум и два 12-мегапикселови High Sensitivity MOS сензора. С тях фотоапаратът е готов за 12МР кадри и 1920х1080i видеозапис в 2D режим, а ако искате да се възползвате от триизмерните екстри – разчитайте на 8МР снимки и 1920х1080/60i видео в 3D.

Триде моделът на Panasonic ще бъде на пазара през декември с не много коледната цена от $499, в Европа вероятно 500 евро, а у нас - сещате се.

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer