Умен град @ nixanbal

НачалоИграчкиPantech Vega Racer 2 има 4.8“ HD дисплей и керамичен корпус

Pantech Vega Racer 2 има 4.8“ HD дисплей и керамичен корпус

1579
Написана от  nixanbal 09 април 2012
Pantech Vega Racer 2 има 4.8“ HD дисплей и керамичен корпус

Pantech не са сред популярните в България, а и в Европа производители на смартфони, но в Южна Корея брандът е доста успешен. Най-новото предложение на компанията е моделът Vega Racer 2, който впечатлява с мощния чипсет Snapdragon S4, огромен 4.8“ HD дисплей, LTE поддръжка и е сочен от производителя за първия смартфон с керамичен корпус.

Двуядреният процесор в Snapdragon S4 от Qualcomm е голям хит в хай-енд устройствата днес и диша във врата на конкурентния NVIDIA Tegra 3. Като цяло се очаква спецификациите на Pantech Vega Racer 2 да конкурират Samsung Galaxy S III, макар и все още последният да не е обявен официално.

Още с миналия си модел, Vega Racer, Pantech дадоха заявка, че искат да се изправят пред Samsung в горния клас и смартфонът не се различаваше с много от Galaxy S II. Продажбите му обаче бяха ограничени само до родната Южна Корея и надхвърлиха 1 милион броя.

Pantech ще се постарае да пусне Vega Racer 2 на пазара преди излизането на Galaxy S III, което означава преди края на месец май.

Дори Pantech Vega Racer 2 да последва съдбата на предшественика си и да не излезе от Азия, погледът към този производител е интересен, тъй като и Huawei досега не беше сериозен играч в Европа, но от тази година ще атакува и тук. Да се надяваме, че в един момент и Pantech ще решат да разширят обхвата си на запад.

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer