НачалоВидео ревюПърва среща с новото Renault Zoe на Автосалон Женева 2018

Първа среща с новото Renault Zoe на Автосалон Женева 2018

2174
Написана от  nixanbal

На Автосалона в Женева тази година Renault показа освежената версия на компактния си електромобил Zoe. Тя предлага познат вече дизайн, но в нов цвят, добавя някои подобрения в инфоразвлекателната система, а най-важният е ъпгрйдът на двигателя. 

Да, вероятно най-съществената промяна при новото Renault Zoe е новият му електрически двигател R110, който е по-мощен и по-пъргав.

новото Renault Zoe 2018

Като пробег - с едно зареждане на батерията можете да изминете около 300 км разстояние в реални условия.

новото Renault Zoe 2018

Имахме възможност за среща с представители на Renault и един от тях посочи този пробег като голямо достижение. Попитах го кога се очаква следващата такава важна крачка, но не получих конкретен отговор. Според него за момента 300 км пробег са съвсем добър капацитет за електромобил, тъй като средно човек шофира по 54 км на ден.

новото Renault Zoe 2018

новото Renault Zoe 2018 новото Renault Zoe 2018

Инфоразвлекателната система на новото Zoe вече поддържа Android Auto, която не се предлага в България, но можете лесно да свалите приложението от друг източник (извън Google Play) и да я използвате в автомобила си.

новото Renault Zoe 2018

Renault Zoe е най-продаваният електромобил в Европа за 2017 г., като у нас наскоро няколко такива защъкаха с особен интензитет по улиците, защото Zoe беше официален транспорт за делегатите за Българското председателство на Съвета на ЕС.

Покрай тази инициатива три нови зарядни станции Schneider Electric бяха инсталирани на Летище София, като след Председателството те ще могат да бъдат използвани от всички, които желаят да заредят електромобилите си, докато изчакват пристигащите пътници.

Fun fact: Всички снимки и видеото са заснети с Galaxy S9. 

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer