Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърви изображения на необявения 7-инчов хибрид Asus Padfone Mini

Първи изображения на необявения 7-инчов хибрид Asus Padfone Mini

2118
Написана от  nixanbal 07 декември 2013
Първи изображения на необявения 7-инчов хибрид Asus Padfone Mini

Padfone е иновативна серия устройства на Asus, комбинация от смартфон и таблет, при която първият се прибира в по-големия екран и така се ползва общ хардуер. До момента Asus има четири модела в редиците на Padfone, а сега се задава петият й представител, този път малко по-различен. Очаква се новият хибрид да е с по-малък дисплей, както на таблета, така и на смартфона, а това вероятно означава по-ниска цена и достигане до повече потребители. 

Още по темата

За новия Padfone Mini вече чухме няколко пъти, а сега @evleaks пусна и първи изображения, показващи устройството от двете му страни. 

Очаква се таблетът да е с диагонал на екрана 7 инча, а не като досегашните 10-инчови модели Padfone. Смартфонът, който ще се прибира в корпуса му, ще има 4.3" екран - също спад спрямо 5 инча при предишния модел. 

asus padfone mini

Не е ясно дали по-компактните размери ще доведат и до по-слаб процесор и по-ниска резолюция на дисплеите, но такъв вариант не е изключен. 

Asus Padfone Mini ще бъде представен в Тайван на 11 декември, така че съвсем скоро ще научим подробностите, а също и на каква цена ще се продава. 

5 НЕЩА за BlackBerry KEY2

Емблематичната марка от зората на смартфоните и мобилния интернет BlackBerry наскоро се завърна официално в България, като у мен вече…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer