НачалоНовиниПърви изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S11

Първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S11

2281
Написана от  dimitar.maltchev 22 ноември 2019
Първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S11

"Познайте кой ви показва за първи път Samsung Galaxy S11..." - с тези думи популярният с пускането на предварителна информация и снимки за необявени смартфони @onleaks сподели в Twitter няколко 3D макета на очаквания догодина флагман на корейския производител. 

От тези изображения става ясно, че Galaxy S11 донякъде ще запази общата форма на S10, но отпред изглежда повече като Note 10, защото приема от него изрязаната в централната горна част на дисплея селфи камера.

Отзад пък апаратът има правоъгълна плочка, събрала цял куп камери. Всъщност 5, като от тях 3 вероятно са познатите от S10, четвъртата е 3D ToF сензор, а последната е с неясно предназначение. Същият дизайнерски похват е използван и при други модели, които очакваме да бъдат представени скоро в средния ценови клас - Galaxy A51 и Galaxy A71. 

Samsung Galaxy S11 render 2-1068x601

Очаква се камерата на S11 да включва нов 108 МР сензор, да предлага 5-кратен оптичен зуум, подобна на технологията Deep Fusion в iPhone 11 Pro, както и 8K видеозапис. Предвид инвазията в тази категория телевизори на Samsung, нищо чудно смартфоните им също да получат възможност за 8K видеозапис.  

Колкото до самата серия S11 - би трябвало да видим отново 3 модела в нея, два от които ще са с 4G и 5G версии, а S11+ (условно име на най-високо позиционирания модел) ще бъде само във вариант с 5G. При дисплеите им се очаква да бъде въведена опреснителна честота до 120 Hz.

Според източника премиерата е насрочена за 18 февруари 2020 г. 

Samsung Galaxy S11 render 11-1068x601

Всичко това, разбира се, все още са само слухове, включително изображенията тук. Все пак е първи поглед към това, което вероятно подготвят корейците. Новините със сигурност предстои да се засилват през следващите седмици. 

Samsung Galaxy S11

Споделената от @onleaks информация беше посрещната от друг негов "колега" в Twitter, @universeice, с думите, че това касае действително само Galaxy S11 и че далеч по-интересният модел щял да бъде S11+. Да видим. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer