Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниПърви официален тийзър на Huawei P40

Първи официален тийзър на Huawei P40

2091
Написана от  nixanbal 10 март 2020
Първи официален тийзър на Huawei P40

Серията Huawei P40 ще бъде представена на 26 март в излъчено онлайн видео, а днес Huawei пусна първия тийзър за устройствата. В него се вижда подаващата се над корпуса основна камера на един от флагманите. 

Моделите в Р серията на Huawei традиционно носят новости и сериозни ъпгрейди в камерите си, така че не е изненада, че тъкмо тази част от корпуса на P40 се появява в първия официален тийзър. 

Очаква се един от моделите, вероятно P40 Premium, да има петорна камера, като обективите ѝ ще бъдат събрани в правоъгълна черна плочка - нещо, което видяхме при Galaxy S20, а и при други производители. 

По-конкретно слуховете твърдят, че P40 Premium ще бъде оборудван с 52 МР основен сензор на Sony, който ще постига 13 МР снимки при обединяване на пикселите или 3.25 МР кадри при повторното им събиране. Вторият случай вероятно ще бъде валиден при нощна фотография. Останалите сензори в конфигурацията ще са 40 МР с ултраширок обхват, третата камера ще позволява 3х оптичен зуум, четвъртата - 10х оптичен зуум с перископна система, а петата ще бъде 3D ToF сензор. 

Разбира се, пълните детайли ще научим на 26-ти. 

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer