Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърви снимки на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge от MWC 2016

Първи снимки на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge от MWC 2016

8992
Написана от  nixanbal 22 февруари 2016
Първи снимки на Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge от MWC 2016

На 21-ви февруари вечерта Samsung представи официално новите си топмодели Galaxy S7 и Galaxy S7 edge. Първите реакции са, че ъпгрейдът е съвсем лек и сякаш корейците преминават в режим Apple, но тепърва предстои да разберем как ще се отрази на продажбите тази стратегия. Истината е, че дизайнът на двата смартфона е изключително приятен, изработката е още едно ниво нагоре и дори на първо четене смешни цветови решения като златно и сребристо изглеждат отлично. Ето и първите снимки на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, които направих малко след премиерата им...

Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge действително са почти идентични с миналогодишните модели на корейците, но дизайнът тук е усъвършенстван в детайли - извивките са по-плавни, металната лайстна не задира дланта, а камерата не се подава от корпуса толкова много.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Сред основните подобрения във функционално отношение при новите модели е новата 12-мегапикселовата камера, която има по-големи пиксели и улавя повече светлина, така че обещава по-сполучливи снимки при ниска осветеност. 

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Моделът с извит дисплей S7 edge е с диагонал 5.5", което го поставя между миналогодишните S6 edge и S6 edge+, а стандартният S7 има 5.1". И двата са с Quad HD резолюция.  

Samsung Galaxy S7 

Samsung Galaxy S7

Корпусите на двата модела са защитени от вода и покриват сертификата IP68, което ги превръща в алтернатива на водоустойчивите модели Xperia на Sony.

Друга новост или по-скоро завръщане е microSD слотът за карти памет. Батерията обаче остава запечатана в корпуса, докато при LG G5 тя все още е достъпна за потребителя, независимо че тялото му е метално.  

Samsung Galaxy S7 

Като цяло отлични устройства

Очакваме премиерата на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge в България през март, като традиционно всички оператори ще ги предлагат. 

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer