НачалоНовиниПървите изображения на Google Pixel 4 показват необяснимо близък с iPhone XI дизайн

Първите изображения на Google Pixel 4 показват необяснимо близък с iPhone XI дизайн

3048
Написана от  nixanbal 10 юни 2019
Първите изображения на Google Pixel 4 показват необяснимо близък с iPhone XI дизайн

Google наскоро представи позиционираните в средния клас Pixel 3a и Pixel 3a XL, но по-късно тази година очакваме и новото поколение флагмани Pixel 4 и Pixel 4 XL. До момента няма много информация около последните, но днес се появиха 3D макети, разкриващи много странно дизайнерско решение. 

Преди всичко трябва да направим уговорката, че според разпространилия изображенията @onleaks те са базирани на информация за ранен прототип на Pixel 4. Това означава, че финалният дизайн на устройството, което се очаква през есента, може леко или значително да се различава от кадрите тук. 

А странното в изображенията е, че разкриват дизайн, много близък до този, който очакваме да предложи и iPhone XI. 

Ключов акцент в тази визия е квадратният модул на основната камера, която вероятно ще бъде съставена от 2 или 3 сензора. Това е необичайно за Google, които досега правеха чудеса във фотографията само с един сензор. 

Google Pixel 4

Не се забелязва физически скенер за пръстови отпечатъци, така че такъв най-вероятно ще има под дисплея или Google просто ще го пропусне и ще предлага само технология за сканиране на лица. Слушалката се вижда в горния край на екрана, което подсказва наличието на ноч или просто малко по-дебела рамка. 

Всичко това, разбира се, е непотвърдена информация и подлежи на промени, но в следващите седмици и месеци със сигурност ще чуем още детайли за новите топмодели на Google. 

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer