НачалоНовиниПървите компютри Mac с процесори на Apple ще бъдат представени на 17 ноември

Първите компютри Mac с процесори на Apple ще бъдат представени на 17 ноември

1167
Написана от  nixanbal 16 октомври 2020
Първите компютри Mac с процесори на Apple ще бъдат представени на 17 ноември

След като през септември Apple имаше онлайн събитие и представи нови часовници и таблети, а през октомври показа позабавилите се смартфони iPhone 12, следващия месец анонсите продължават. Отдавна знаем, че до края на 2020 г. Тим Кук ще разкрие кои са първите компютри Mac със собствените им процесори Apple Silicon, а сега Джон Просър разкри в Twitter, че премиерата ще се състои на 17 ноември. 

Информацията гласи, че Apple ще обяви събитието на 10 ноември, а на 17-и то ще се състои в онлайн формат на запис, както предишните две. 

На това събитие очакваме обещаните по-рано първи модели Mac със собствените процесори на Apple - Apple Silicon. Те ще заменят използваните в последните години решения на Intel, като според слуховете първите устройства ще бъдат 12" MacBook и 13" MacBook Pro. 

Apple

Появи се информация, че в следващите дни Apple може да обнови и 16-инчовия MacBook Pro, но това ще бъде малък ъпгрейд, отново с процесор Intel и ще бъде обявен с прессъобщение, а не в събитието на 17-и. 

Оставаме в очакване, а аз нямам търпение да видя новите машини, защото след 8 години с моя 13" MacBook Pro ми е крайно време за нова машина. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer