Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

Първо по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

7226
Написана от  nixanbal 20 януари 2016
Първо по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

Здравейте с брой 152 на рубриката на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев поговорихме за новините от технологичния фронт, представихме мощния геймърски звяр Asus G752 и се поздравихме в ефир с победата на Григор Димитров над Марко Трунгелити.

Внушителна и мощна мобилна машина за гейминг, за която е по-добре да намерите постоянно място на бюрото си

Asus G752 е най-новото и мощно попълнение в колекцията машини за геймъри на производителя, популярна сред играещите като Republic of Gamers. 

Лаптопът има 17.3" Full HD екран (има опция за 4k), използва най-новите процесори Intel Core i7, до 64 GB RAM, графика NVIDIA GeForce GTX 970M с 4GB/8GB GDDR5 VRAM, Blu-ray гнездо.

Имайте предвид, че става въпрос за огромна и много тежка машина (над 4 кг), която е възможно да бъде пренасяна (не се събира в раницата ми) чанта, но като цяло концепцията не е да разцъквате в Starbucks, а просто да имате свободата да пренесете забавлението на друго място - например у приятели, на вилата и т.н. Asus G752 е достоен заместник на десктоп компютър. 

Asus Gepublic of Gamers G752 - nixanbal

Дизайнът е внушителен и лично за мен - силно импониращ, тъй като напомня на смесица между Transformers и Iron Man. 

Asus Republic of Gamers G752 излиза в България през февруари на цена от над 3000 лв. 

В "Първо по Дарик" #152 си поговорихме още за мрежите на операторите през тежките зимни дни, за предстоящата следващия месец премиера на LG G5, за новините от интервюто ми с Владислав Иванов в новия TECHDRIVE, а какво още - вижте в епизода отдолу, който традиционно записахме със Sony RX10!

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer