nixanbal banner shapes 1020x120

НачалоНовиниПърво по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

Първо по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

7053
Написана от  nixanbal 20 януари 2016
Първо по Дарик #152: Представяне на Asus Republic of Gamers G752

Здравейте с брой 152 на рубриката на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев поговорихме за новините от технологичния фронт, представихме мощния геймърски звяр Asus G752 и се поздравихме в ефир с победата на Григор Димитров над Марко Трунгелити.

Внушителна и мощна мобилна машина за гейминг, за която е по-добре да намерите постоянно място на бюрото си

Asus G752 е най-новото и мощно попълнение в колекцията машини за геймъри на производителя, популярна сред играещите като Republic of Gamers. 

Лаптопът има 17.3" Full HD екран (има опция за 4k), използва най-новите процесори Intel Core i7, до 64 GB RAM, графика NVIDIA GeForce GTX 970M с 4GB/8GB GDDR5 VRAM, Blu-ray гнездо.

Имайте предвид, че става въпрос за огромна и много тежка машина (над 4 кг), която е възможно да бъде пренасяна (не се събира в раницата ми) чанта, но като цяло концепцията не е да разцъквате в Starbucks, а просто да имате свободата да пренесете забавлението на друго място - например у приятели, на вилата и т.н. Asus G752 е достоен заместник на десктоп компютър. 

Asus Gepublic of Gamers G752 - nixanbal

Дизайнът е внушителен и лично за мен - силно импониращ, тъй като напомня на смесица между Transformers и Iron Man. 

Asus Republic of Gamers G752 излиза в България през февруари на цена от над 3000 лв. 

В "Първо по Дарик" #152 си поговорихме още за мрежите на операторите през тежките зимни дни, за предстоящата следващия месец премиера на LG G5, за новините от интервюто ми с Владислав Иванов в новия TECHDRIVE, а какво още - вижте в епизода отдолу, който традиционно записахме със Sony RX10!

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer