Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #161: Представяне на Moto X Force

Първо по Дарик #161: Представяне на Moto X Force

6029
Написана от  nixanbal 31 март 2016
Първо по Дарик #161: Представяне на Moto X Force

Здравейте с брой 161 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев показахме в ефир пристигащия скоро на българския пазар Moto X Force, за който производителят твърди, че е със защитен от счупване дисплей. Ние тествахме и това.

Moto X Force излиза в България през април, което за съжаление е доста време след световната му премиера в края на миналата година. Затова и хардуерът на апарата отстъпва на актуалните топмодели от 2016 г., но все пак включва някои ценни качества.

Moto X Force има защитен от счупване дисплей, с което производителят ще реши един от най-големите страхове на потребителите - нужда от смяна на екрана или целия апарат след изпускане. 

Moto X Force

Иначе смартфонът предлага много добър живот на батерията и бързо зареждане, има 21 МР основна камера и 5 МР предна, чипсетът е миналогодишният Snapdragon 810, оперативната памет е 3 GB, а вградената 32 GB + microSD слот. 

Екранът, имунизиран срещу счупване, е с 5.4-инчов диагонал, AMOLED панел и Quad HD резолюция.

Цената на Moto X Force в България ще бъде около 1200 лв. Освен този модел тук ще се появят и останалите представители на Hello Moto (G, X), които ще са по-достъпни.

За какво още поговорихме в "Първо по Дарик" #161 - вижте във видкаста отдолу. Него традиционно записахме със Sony RX10...

А ето и случая с прегазването на Moto X Force...

Alcatel залага на 18:9 екрани при всички 7 нови смартфона с цени от 90 до 230 евро

На MWC 2018 започнахме с премиера на новите смартфони Alcatel, които залагат на 18:9 екрани, усъвършенстван дизайн, функция за отключване…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer