НачалоНовиниПърво по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

Първо по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

4482
Написана от  nixanbal 15 април 2016
Първо по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

Здравейте с брой 163 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев си поговорихме за голямото завръщане на HTC с топмодела 10, а освен това за първи път можехте да гледате "Първо по Дарик" на живо във Facebook страницата на nixanbal.com!

В "Първо по Дарик" имахме в студиото един от новите модели Desire (Desire 530), които вече пристигат на пазара у нас, но акцентът на разговора ни всъщност беше HTC 10

Флагманът на тайванците беше представен тъкмо предния ден, като в nixanbal.com имахте възможност да видите куп авторски снимки и първи впечатления от устройството, както и допълнителна информация от производителя. 

За премиерата на HTC 10 в България ще почакаме още мъничко, тъй като тепърва към нас пътуват финалните бройки на смартфона, които са подходящи за по-изчерпателни тестове. 

Иначе брой 163 беше първият, който излъчихме на живо през функцията Facebook Live и съм щастлив, че толкова много от вас се включиха в реално време и писаха в коментарите под фийда. Смятам да запазим това като традиция и да излъчваме лайв всеки епизод. 

Но ако все пак сте пропуснали - ето записа от Sony RX10, който също беше в студиото...

Интервю с Нейчо Величков, CEO на 4G LTE оператора Макс

Вчера Макс предстви първите си гласови услуги като мобилен оператор, които ще са достъпни чрез приложението Voicer. 4G LTE операторът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer