Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

Първо по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

5773
Написана от  nixanbal 15 април 2016
Първо по Дарик #163: За първи път на живо през Facebook Live

Здравейте с брой 163 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев си поговорихме за голямото завръщане на HTC с топмодела 10, а освен това за първи път можехте да гледате "Първо по Дарик" на живо във Facebook страницата на nixanbal.com!

В "Първо по Дарик" имахме в студиото един от новите модели Desire (Desire 530), които вече пристигат на пазара у нас, но акцентът на разговора ни всъщност беше HTC 10

Флагманът на тайванците беше представен тъкмо предния ден, като в nixanbal.com имахте възможност да видите куп авторски снимки и първи впечатления от устройството, както и допълнителна информация от производителя. 

За премиерата на HTC 10 в България ще почакаме още мъничко, тъй като тепърва към нас пътуват финалните бройки на смартфона, които са подходящи за по-изчерпателни тестове. 

Иначе брой 163 беше първият, който излъчихме на живо през функцията Facebook Live и съм щастлив, че толкова много от вас се включиха в реално време и писаха в коментарите под фийда. Смятам да запазим това като традиция и да излъчваме лайв всеки епизод. 

Но ако все пак сте пропуснали - ето записа от Sony RX10, който също беше в студиото...

Telekom Austria Group ще прекръсти всички свои оператори на A1, Мтел включително

Telekom Austria Group, от която е част Мтел, обяви в сайта си, че планира да ребрандира всички оператори от групата…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer