Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #171: Представяне на Sony SRS-XB3 и още...

Първо по Дарик #171: Представяне на Sony SRS-XB3 и още...

5714
Написана от  nixanbal 17 юни 2016
Първо по Дарик #171: Представяне на Sony SRS-XB3 и още...

Здравейте с брой 171 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев разцъкахме в ефир цял куп от преносимите високоговорители на Sony, разпределени в четири различни серии. За да тестваме силата на новия EXTRA BASS бутон в колонките, пуснахме любимата K Pop група на Мишо. 

В студиото имахме модели от сериите SRS-XB3, SRS-XB2, h.ear go (SRS-HG1) и SRS-X11. Те се предлагат в изобилие от цветове, варираща сила на звука, разнообразни екстри, a всяка серия има и различна форма - от малкото зарче X11 - до обемистата XB3.

Това, което пуснахме в ефир, беше моделът XB3. Връзката с телефона стана по безжичен път - чрез Bluetooth и NFC за сдвояване само с докосване, като има бутон Add, с който могат две такива колонки да плейват едно парче, играейки ролята на ляв и десен говорител. Е, има и аудиоизход, ако предпочитате жична комуникация. 

Sony SRS-XB3

При XB3 има още пълноразмерен USB порт, през който можете да зареждате смартфона си или друго преносимо устройство, използвайки колонката като външна батерия. Корпусът на XB3 е защитен от пръски вода, батерията обещава до 24 часа свирене, а EXTRA BASS бутонът усилва силата на басите и на звука като цяло, което е особено ценно при слушане на съвременна музика, обясняват от Sony. 

Sony SRS-XB3

Sony SRS-XB3 се продава на цени от малко под 300 лв., а останалите модели са съответно на цени 99 лв. за X11, 199 лв. за XB2 и 499 лв. за h.ear go (HG1).

За какво още си говорихме в този епизод на "Първо по Дарик" - вижте във видкаста отдолу, който традиционно записахме със Sony RX10

А ето и парчето, което Мишо избра, за да тестваме мощния звук на XB3:

Официална премиера на Samsung Galaxy A8 и A8+ - двойна предна камера и голям безрамков дисплей

Samsung официално представи новите си модели от серията Galaxy A, които този път са приели схемата с имената на флагманите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer