Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #183: Представяне на iPhone 7

Първо по Дарик #183: Представяне на iPhone 7

5863
Написана от  nixanbal 28 септември 2016
Първо по Дарик #183: Представяне на iPhone 7

Здравейте с брой 183 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев разцъкахме в ефир новия хоум бутон на iPhone 7, пошегувахме се с липсващия му жак за слушалки и го покръстихме в чаша прясно налята вода. Накратко - представихме новия топмодел на Apple.

iPhone 7 разполага с усъвършенствана камера, батерия, процесор и с 25% по-ярък дисплей, който се изявява при пряка слънева светлина.

iPhone 7

Смартфонът вече няма физическо копче за хоум бутон, а само сензор, под който се крие вибрационен мотор, осигуряващ обратна връзка сякаш наистина сте натиснали копче. Няма и жак за слушалки, което е разочарование за мнозина, но в пакета влиза преходник от Lightning порт към 3.5 мм жак, а също и стандартните слушалки EarPods вече са с Lightning накрайник.

apple-iphone7-matblk-2up copy

Да, iPhone 7 има и защита от вода, която донякъде успяхме да тестваме в ефир благодарение на притеклите се на помощ колеги с чаша вода.  

iPhone 7

За тези и всички останали качества и недостатъци на новия iPhone 7 и iPhone 7 Plus - очаквайте скоро детайлното видео ревю на nixanbal.com!

Във видкаста отдолу ще чуете още подробности за снимките на последния епизод на TECHDRIVE, в който Надя Данабашева разказа за българската игра Ragewar, ще си поговорим за очакваната премиера от Google на 4-ти октомври, а какво още - гледайте! Видеото традиционно записахме със Sony RX10.

снимки: darikradio.bg

Снимки и първи впечатления от достъпния офис помощник Brother DCP-1622WE

Когато получих предложение от Brother да взема за един бърз тест драйв многофункционалното им лазерно устройство DCP-1622WE си казах "Tа…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer