НачалоНовиниПърво по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

Първо по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

2859
Написана от  nixanbal 04 декември 2016
Първо по Дарик #192: Коледните промоции на мобилните оператори

Здравейте с брой 192 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Този път "Първо по Дарик" превзе ефира в петък сутрин, тъй като бяхме в изчакване всички оператори да обявят своите коледни промоции. Така в първите дни на декември с Мишо Дюзев направихме бърз преглед на това, което Мтел, VIVACOM и Теленор успяха да предложат като оферти за празниците тази година. 

Истината е, че обикновено всички се надяваме по Коледа да видим специални промоции и сериозни намаления от мобилните оператори, но като че ли досега невинаги се случваха такива. Или поне аз подходих със скептицизъм и за тази година. Но сбърках, защото и Мтел, и Теленор, и VIVACOM пуснаха доста интересни предложения, а кое е най-доброто ще прецените според собствените си нужди и според това дали имате други обвързаности с оператора, защото при комбинация на две услуги получавате добри намаления. 

Мтел 

При Мтел промоцията включва възможност за абонамент за допълнителен пакет с цена 1 лв. месечно, срещу което получавате до 500 минути и до 5000 МВ. 

Така планът Мтел безкрай XL ще ви струва 24.99 лв. и ще включва 2000 минути към всички мобилни мрежи в България и 6500 МВ трафик. 

Мтел

Теленор

Теленор тази Коледа намали таксите на плановете си и добави бонус мегабайти. 

Така планът Теленор Нонстоп 30.99 вече има месечна такса 24.99 лв. (вместо 30.99 лв.) и включва неограничени минути към всички мрежи в България и 10 000 МВ.

Тук получавате още достъп до HBO Go, неограничени SMS-и към Теленор, включен отделен трафик за Facebook и WhatsApp. 

Теленор

VIVACOM

VIVACOM освежи плановете си Smart за празниците с повече минути и повече трафик. 

Така срещу такса 24.99 лв. на план Smart L сега получавате неограничени разговори към всички мрежи в България и 20 000 МВ трафик за мобилен интернет. Тази цена важи, ако имате още една услуга на оператора на свое име. В противен случай таксата е 29.99 лв.

Ако вземем под внимание плана Smart M с такса 23.99 лв. без комбинация с друга услуга, ще получите отново неограничени разговори към всички + 12 000 МВ трафик.

Операторът предлага и достъп до своята услуга за гледане на телевизия през мобилни устройства - TV Go. 

VIVACOM

На практика излиза, че офертите на VIVACOM са най-добри, особено ако използвате и друга тяхна услуга. Разбира се, това не може да е универсално най-добрата оферта за всички. Ако например предпочетете предложението на Теленор, ще имате включен достъп до услугата HBO Go, което за някои потребители може да е от водещо значение. 

Тези и останалите теми от "Първо по Дарик" #192 вижте във видкаста отдолу...

Теленор предлага безплатно ползване на HBO Go до края на май

Теленор обяви, че пуска HBO Go безплатно за всички частни абонати до края на май. Услугата ще може да се…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer