Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

Първо по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

5156
Написана от  nixanbal 14 декември 2016
Първо по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

Здравейте с брой 194 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев представихме новия смартфон от висок клас на Huawei - Mate 9, а освен това изкоментирахме всичко, което ни вълнуваше през последните 7 дни.

Huawei Mate 9 всъщност ще бъде официално представен на българския пазар тази вечер, така че в "Първо по Дарик" днес по-скоро го показахме предпремиерно. Смартфонът е у мен вече седем дни и до края на седмицата в блога ще излезе пълното му видео ревю с впечатления.

Накратко - по-скоро нишов телефон с огромен 5.9" дисплей, но пък с фини рамки, които позволяват по-компактни размери от очакваното. Резолюцията за съжаление е Full HD, което е минус на фона на масовата Quad HD, особено при толкова голям диагонал. 

Huawei Mate 9 Champagne Gold

Батерията на апарата издържа поне ден и малко с прилично ръчкане, камерата носи логото Leica, но има подобрения спрямо P9 и резултатите са още една крачка нагоре, процесорът е супербърз, а звукът е много силен и в студиото успяхме да тестваме с избрано от Мишо парче от Spotify. 

Очаквайте официалната цена за България по-късно, щом бъде обявена от Huawei. 

Ето и цялото видео от днешния епизод: 

На живо от премиерата на новите смартфони Nokia в Барселона

Здравейте от Музея за съвременно изкуство на Барселона, където за втора поредна година HMD Global организира представянето на новите си…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer