Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

Първо по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

5244
Написана от  nixanbal 14 декември 2016
Първо по Дарик #194: Представяне на Huawei Mate 9

Здравейте с брой 194 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев представихме новия смартфон от висок клас на Huawei - Mate 9, а освен това изкоментирахме всичко, което ни вълнуваше през последните 7 дни.

Huawei Mate 9 всъщност ще бъде официално представен на българския пазар тази вечер, така че в "Първо по Дарик" днес по-скоро го показахме предпремиерно. Смартфонът е у мен вече седем дни и до края на седмицата в блога ще излезе пълното му видео ревю с впечатления.

Накратко - по-скоро нишов телефон с огромен 5.9" дисплей, но пък с фини рамки, които позволяват по-компактни размери от очакваното. Резолюцията за съжаление е Full HD, което е минус на фона на масовата Quad HD, особено при толкова голям диагонал. 

Huawei Mate 9 Champagne Gold

Батерията на апарата издържа поне ден и малко с прилично ръчкане, камерата носи логото Leica, но има подобрения спрямо P9 и резултатите са още една крачка нагоре, процесорът е супербърз, а звукът е много силен и в студиото успяхме да тестваме с избрано от Мишо парче от Spotify. 

Очаквайте официалната цена за България по-късно, щом бъде обявена от Huawei. 

Ето и цялото видео от днешния епизод: 

Samsung Galaxy S9 е най-интересният телефон от MWC 2018 според читателите на nixanbal

Миналата седмица във Facebook страницата на nixanbal.com, която между другото вече има над 10 хиляди последователи, проведохме импровизирана анкета, в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer