НачалоНовиниПърво по Дарик #199: Представяне на CAT S60

Първо по Дарик #199: Представяне на CAT S60

3830
Написана от  nixanbal 01 февруари 2017
Първо по Дарик #199: Представяне на CAT S60

Здравейте с брой 199 (уау!) на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев разцъкахме в ефир смартфона CAT S60, който ни развълнува с вградената си термална камера. 

CAT S60 се продава в България от лятото на миналата година, но едва сега успях да попадна на негова бройка. Устройството има характеристики на модел от среден клас и като цяло не е атрактивно с тях, а с външния си вид и споменатата термална камера. 

S60 е с традиционния за марката супер устойчив корпус, който може да оцелее изпускания, удар, забиване на пирон, потапяне и други мъчения. 

CAT S60

Колкото до термалната му камера - тя е разработка на FLIR и позволява да "виждате" отделящи топлина обекти в тъмното, да проверявате кой е най-пресният хляб на щанда и къде зад дивана се е скрила котката. Термалната камера на CAT S60 всъщност не е шеговита и безполезна функция, а нещо, което ще бъде оценено от професионалисти в различни области - планински спасители, строителни инженери, водопроводчици и други. 

Цената на CAT S60 е около 1300 лв. без договор, а с договор засега се продава само от VIVACOM. 

Целия епизод на "Първо по Дарик" гледайте във видкаста отдолу...

 

А ако искате още малко щуротия от Дарик - вижте специалния ънбоксинг на външна батерия CAT от Мишо Дюзев...

Мтел направи тотална промяна на тарифните си планове Мтел безкрай

Мтел направи пълна промяна на тарифните си планове Мтел безкрай, които вече не предлагат неограничени разговори към всички. Свободните разговори…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer