Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #199: Представяне на CAT S60

Първо по Дарик #199: Представяне на CAT S60

5260
Написана от  nixanbal 01 февруари 2017
Първо по Дарик #199: Представяне на CAT S60

Здравейте с брой 199 (уау!) на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев разцъкахме в ефир смартфона CAT S60, който ни развълнува с вградената си термална камера. 

CAT S60 се продава в България от лятото на миналата година, но едва сега успях да попадна на негова бройка. Устройството има характеристики на модел от среден клас и като цяло не е атрактивно с тях, а с външния си вид и споменатата термална камера. 

S60 е с традиционния за марката супер устойчив корпус, който може да оцелее изпускания, удар, забиване на пирон, потапяне и други мъчения. 

CAT S60

Колкото до термалната му камера - тя е разработка на FLIR и позволява да "виждате" отделящи топлина обекти в тъмното, да проверявате кой е най-пресният хляб на щанда и къде зад дивана се е скрила котката. Термалната камера на CAT S60 всъщност не е шеговита и безполезна функция, а нещо, което ще бъде оценено от професионалисти в различни области - планински спасители, строителни инженери, водопроводчици и други. 

Цената на CAT S60 е около 1300 лв. без договор, а с договор засега се продава само от VIVACOM. 

Целия епизод на "Първо по Дарик" гледайте във видкаста отдолу...

 

А ако искате още малко щуротия от Дарик - вижте специалния ънбоксинг на външна батерия CAT от Мишо Дюзев...

Държавна субсидия от 5000 евро и без ДДС за електромобил, искат от ААП

Държавата да въведе субсидия от 5000 евро при покупка на електромобил и 2500 евро за плъгин хибрид. За това настоява Асоциацията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer