Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #200: 10 години Дарик Кафе!

Първо по Дарик #200: 10 години Дарик Кафе!

3190
Написана от  nixanbal 04 февруари 2017
Първо по Дарик #200: 10 години Дарик Кафе!

Здравейте с юбилейния брой 200 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Вчера излъчихме през Facebook Live специалното издание на "Първо по Дарик", което беше само част от голямото парти по случай 10-годишнината на сутрешния блок на радиото - Дарик Кафе. 

В изнесеното, но все така централно студио на Дарик радио, както се изрази г-н Братанов, вчера Мишо Дюзев, Иво Райчев, д-р Ненков, Драго Симеонов и всички останали участници в Дарик Кафе сглобихме едно импровизирано и продължило повече от час и половина издание на сутрешния блок. 

Не беше излъчено в ефир, но се предаваше по Facebook Live, а и на място имаше страхотна публика - колеги от Дарик и други гости и приятели на радиото.

Вечерта беше страхотна, но без да досаждам повече с приказки ви предлагам да изгледате частта с "Първо по Дарик", което по някаква мистична случайност се падна брой 200 точно на този специален ден!

Приятно гледане!

Първи стъпки към отпадане на роуминг таксите между България и Македония

След като преди няколко седмици се заговори за отпадане на роуминг таксите със страните от Западни Балкани, вчера в Струмица…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer