Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #206: Представяне на Sony MDR-1000X

Първо по Дарик #206: Представяне на Sony MDR-1000X

1741
Написана от  nixanbal 22 март 2017
Първо по Дарик #206: Представяне на Sony MDR-1000X

Здравейте с първия пролетен брой за годината на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио. Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев преслушахме в ефир новите слушалки с шумоизолация Sony MDR-1000X, заради които дори г-н Кърджилов влетя в студиото и си направи селфи.

Sony MDR-1000X предлагат отлична изолация на фоновия шум, но по-интересното е, че имат и няколко допълнителни режима. С тях можете да пропуснете част от околния шум, когато все пак искате да чувате какво се случва около вас, а също така има опция да пропускате само говор. 

MDR-1000X, за чието име с Мишо се споразумяхме, че може да е по-семпло и лесно за научаване, поддържат жична и безжична връзка през Bluetooth, като традиционно за продуктите на Sony има и NFC, която прави сдвояването със смартфона въпрос на докосване.

Слушалките са впечатляващи още с възможността да закриете едната мида с ръка и така да намалите звука, за да проведете бърз разговор с човека до вас или просто да чуете какво се съобщава по високоговорителя на летището, докато си чакате полета. Същата мида е с чувствителна на допир зона и с движение нагоре и надолу можете да контролирате силата на звука, а настрани - да сменяте песните. 

Sony MDR-1000X

Моделът се зарежда през microUSB порт, като за целта по спецификации са необходими цели четири часа. След това енергията обаче е достатъчна за над 20 часа слушане на музика. А заради вградения микрофон можете да използвате слушалките и като хендсфри и да приемате обаждания през тях.

Sony MDR-1000X се продават у нас на цена от 799 лв.

В "Първо по Дарик" #206 си поговорихме още за краткото ми пътуване до Париж миналата седмица, където присъствах на европейската премиера на новите QLED и The Frame телевизори на Samsung, стана дума за очаквания следващата седмица Galaxy S8 и какво още - вижте в клипа отдолу...

Електромобили под наем излязоха по улиците на София

От днес в София стартира услуга, която ще помага в придвижването из града. Става въпрос за Spark - услуга за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer