Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #226: Представяне на Sony Xperia XZ1

Първо по Дарик #226: Представяне на Sony Xperia XZ1

1272
Написана от  nixanbal 11 септември 2017
Първо по Дарик #226: Представяне на Sony Xperia XZ1

Здравейте с брой 226 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Миналата сряда сутрин с Мишо Дюзев се срещнахме за първи път след изложението IFA 2017 в Берлин и освен че обсъдихме анонсите там, показахме в ефир едно от новообявените устройства - Xperia XZ1 на Sony. 

Sony Xperia XZ1 разполага с 5.2" Full HD дисплей с HDR поддръжка, чипсет Snapdragon 835 + 4 GB RAM и 64 GB вградена памет, 2700 mAh батерия.

Има защитен от вода корпус, който е създаден от едно цяло парче метал, а камерата му е познатата от XZ Premium - с 19 MP сензор и суперслоумоушън видеозапис при 960 к/с. Нови екстри тук са Autofocus Burst и Predictive Smile. 

26 Xperia XZ1  moonlitBlue group 0016 1

Sony акцентира и върху новата си функция 3D Creator, която позволява да създавате 3D макети от различни обекти и за която скоро ще ви разкажа повече. 

В nixanbal.com вероятно вече сте прочели, че очакваме смартфона до края на септември на цена около 1250 лв. без договор. 

Какво още обсъждахме с Мишо на 6 септември - вижте във видеото отдолу. Този път е с ниска резолюция, защото е свалено от стрийма и заради празника нямахме професионален запис, но следващия път ще компенсираме!  

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer