Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #229: Представяне на Sony h.ear on 2

Първо по Дарик #229: Представяне на Sony h.ear on 2

3013
Написана от  nixanbal 28 септември 2017
Първо по Дарик #229: Представяне на Sony h.ear on 2

Здравейте с брой 229 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда с Мишо Дюзев си пуснахме в ефир новото парче на Macklemore през слушалките h.ear on 2 на Sony, а освен това поговорихме за предстоящото преименуване на Мтел на A1 България.

Слушалките h.ear on 2 бяха представени на IFA 2017, където видяхме и още два модела в серията. 

Конкретно тези са с опция за безжично свързване със смартфона, като процесът е подпомогнат от NFC. Освен това h.ear on 2 разполагат с технология за изолация на околния шум и функцията Quick Attention.

При последната можете да покриете с ръка дясната слушалка и така да намалите почти на нула силата на звука, за да размените няколко думи с човека на касата в магазина, за да чуете какво се говори по уредбата на летищния гейт и т.н.

h.ear on 2 wireless NC B cw-Mid copy

Батерията обещава до 28 часа живот с едно зареждане, а цената е 599 лв. и вече са достъпни в Sony Center у нас. 

В "Първо по Дарик" #229 си поговорихме още за ребрандинга на Мтел, за камерите на новите модели iPhone и подигравателната система за SMS паркиране в София... 

 

Ето и парчето, което слушахме през слушалките. Macklemore току-що пусна цял нов албум, така че - ако ви хареса това - чуйте всички песни.

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer