Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

Първо по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

3923
Написана от  nixanbal 25 октомври 2017
Първо по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

Здравейте с брой 233 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев показахме в ефир iPhone 8 Plus, за който споделих впечатленията си след десетдневно ползване като основен телефон. 

iPhone 8 Plus не е вълнуващ, колкото юбилейния iPhone X, като дори бих определил дизайна му за вече доста скучен, особено на фона на конкуренти като Galaxy Note 8.

Това устройство на Apple обаче има и куп качества, сред които най-голямо значение за мен имат камерата и батерията. iPhone 8 Plus издържа много по-дълго с едно зареждане спрямо Note 8, като дори бих казал, че има най-издръжливата батерия сред смартфоните от висок клас, които съм използвал тази година. 

Колкото до камерата - тя е с два обектива, което прави възможно постигането на отлични портрети с размазване на фона, при които тази година Apple добавя някои допълнителни трикове. Има и 2-кратен оптичен зуум като на Note 8, но без OIS на тази втора камера. 

Screen Shot 2017-10-25 at 11.32.06

Благодарности на Мтел за тестовата бройка на модела, който иначе е достъпен при всички оператори. Цената без договор е малко над 1700 лв. - колкото струваше Galaxy S8+ при излизането си на пазара. 

Подробностите около iPhone 8 Plus очаквайте в детайлното ревю в блога, а дотогава вижте видкаста от днешния брой на "Първо по Дарик"...

MWC 2018: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте с един от любимите ми материали в nixanbal.com, които традиционно излизат всяка година в навечерието на Mobile World Congress.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer