nixanbal banner shapes 1020x120

НачалоНовиниПърво по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

Първо по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

3185
Написана от  nixanbal 25 октомври 2017
Първо по Дарик #233: Представяне на iPhone 8 Plus

Здравейте с брой 233 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев показахме в ефир iPhone 8 Plus, за който споделих впечатленията си след десетдневно ползване като основен телефон. 

iPhone 8 Plus не е вълнуващ, колкото юбилейния iPhone X, като дори бих определил дизайна му за вече доста скучен, особено на фона на конкуренти като Galaxy Note 8.

Това устройство на Apple обаче има и куп качества, сред които най-голямо значение за мен имат камерата и батерията. iPhone 8 Plus издържа много по-дълго с едно зареждане спрямо Note 8, като дори бих казал, че има най-издръжливата батерия сред смартфоните от висок клас, които съм използвал тази година. 

Колкото до камерата - тя е с два обектива, което прави възможно постигането на отлични портрети с размазване на фона, при които тази година Apple добавя някои допълнителни трикове. Има и 2-кратен оптичен зуум като на Note 8, но без OIS на тази втора камера. 

Screen Shot 2017-10-25 at 11.32.06

Благодарности на Мтел за тестовата бройка на модела, който иначе е достъпен при всички оператори. Цената без договор е малко над 1700 лв. - колкото струваше Galaxy S8+ при излизането си на пазара. 

Подробностите около iPhone 8 Plus очаквайте в детайлното ревю в блога, а дотогава вижте видкаста от днешния брой на "Първо по Дарик"...

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer