Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #240: Представяне на Xiaomi Mi 6

Първо по Дарик #240: Представяне на Xiaomi Mi 6

5577
Написана от  nixanbal 06 декември 2017
Първо по Дарик #240: Представяне на Xiaomi Mi 6

Здравейте с брой 240 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин, точно на Никулден, с Мишо Дюзев не ядохме в ефир риба, но представихме първия за предаването ни модел Xiaomi, поговорихме си за HBO Go и си казахме наздраве с чаша боза. 

Xiaomi Mi 6 разполага с 5.15" Full HD дисплей, използва чипсет Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 GB вградена памет и има солидна батерия с капацитет 3350 mAh, но пък му липсват microSD слот и 3.5 мм жак за слушалки. 

Xiaomi Mi6

Апаратът се продава на цена без договор от 999 лв. и е един от първите модели на марката, които официално се внасят у нас през дистрибуторите Солитрон. Скоро в сайта писах, че в България се очаква и по-интересният Xiaomi Mi MIX 2, който има екран с много фини рамки и нямам търпение да взема за тест.

Освен това с Мишо си поговорихме за HBO Go - услугата, която вече се предлага самостоятелно с директен абонамент, без нужда от обвързване с оператор. Цялото предаване вижте във видкаста отдолу...

Казуо Хирай слиза от поста главен изпълнителен директор на Sony, поема го финансовият директор

Sony обяви, че Казуо Хирай слиза от поста на главен изпълнителен директор и вече ще бъде председател на компанията. Длъжността…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer