Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #243: Представяне на CAT S41 и CAT S31

Първо по Дарик #243: Представяне на CAT S41 и CAT S31

1639
Написана от  nixanbal 04 януари 2018
Първо по Дарик #243: Представяне на CAT S41 и CAT S31

Здравейте с първия следпразничен брой на "Първо по Дарик" за 2018 г.! С Мишо Дюзев започнахме ефира ударно, много здрав и супер тежко - буквално. Защото представихме новите смартфони на CAT, които издържат на всякакви неблагоприятни условия, включително на температури до -25 градуса. 

CAT S41 и CAT S31 бяха представени на изложението IFA 2017 в края на лятото, като вече се предлагат на българския пазар.

По-интересният модел е S41, като акцентът тук е огромната батерия с капацитет 5000 mAh, за която има специално кабелче и приложение за споделяне на енергия с други устройства. Можете да посочите колкото точно процента от заряда на S41 искате да прехвърлите на другия смартфон. 

При CAT S31 батерията пак е голяма - 4000 mAh, но без опция за споделяне на капацитета ѝ.

CAT S41

Разбира се, и двата модела следват духа на марката и са с висока защита от удар, вода, прах, екстремни температури и вибрации.

Цената на CAT S41 е около 880 лв., а CAT S31 се продава за около 600 лв. Цените са по-високи, отколкото на други смартфони със сходни спецификации, но тук се залага на по-висока устойчивост, която е безценна за някои определени професии.

За какво си поговорихме в "Първо по Дарик" #243 - вижте във видкаста по-долу...

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer