Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #260: Представяне на Huawei MediaPad M5

Първо по Дарик #260: Представяне на Huawei MediaPad M5

4610
Написана от  nixanbal 06 юни 2018
Първо по Дарик #260: Представяне на Huawei MediaPad M5

Здравейте с брой 260 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сутрин с Мишо Дюзев представихме в ефир новия таблет на Huawei - MediaPad M5, а освен това си поговорихме за новостите от технологичния фронт, както и за скорошното ми пътуване до Москва. 

В сайта вече ви представих разопаковане и кратки впечатления от Huawei MediaPad M5, който вече се продава в България е позициониран по-скоро във високия ценови сегмент. 

Устройството има 10.8" Quad HD дисплей, солидна конфигурация, метален корпус с леко извито стъкло върху дисплея и може би най-сериозният акцент - 4 високоговорителя harman kardon. 

В "Първо по Дарик" днес си поговорихме още за срещата ми с Юхо Сарвикас, главният продуктов директор на HMD Global, в Москва, стана дума за новите оферти на операторите за роуминг в страните от Западните Балкани и какво още - гледайте във видеото отдолу... 

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer