Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПърво по Дарик #267: Представяне на новата Nokia 3.1 feat. Иво Райчев

Първо по Дарик #267: Представяне на новата Nokia 3.1 feat. Иво Райчев

3174
Написана от  nixanbal 25 юли 2018
Първо по Дарик #267: Представяне на новата Nokia 3.1 feat. Иво Райчев

Здравейте с брой 267 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин Мишо Дюзев си беше НА Гърция, така че в ефир бяхме с една идея по-малко технологичния Иво Райчев, но все пак успяхме да си поговорим за актуалните теми от седмицата и дори да представим новата Nokia 3.1. 

Новата Nokia 3.1, която беше обявена в края на май в Москва, вече се продава в България и за цена от около 270 лв. без договор предлага приличен списък характеристики. И дизайн. 

Апаратът се базира на чист Android Oreo и е част от програмата Android One, така че има 2 години гарантирани и бързи ъпдейти до всяка следваща версия на платформата. 

Nokia 3.1

Екранът му е 5.2" c HD+ резолюция и вече с пропорции 18 към 9, чипсетът е MediaTek MT6750, има 2 GB RAM и 16 GB вградена памет + microSD слот, 2990 mAh батерия и 13 MP основна + 8 МР предна камера. 

С Иво Райчев си поговорихме още за нещата от живота и защо телефоните днес не издържат с едно зареждане, колкото тези преди; струва ли си да си купиш компактен цифров фотоапарат, ако имаш добър камерафон; и други... Вижте сами свръхтехнологичния ни разговор: 

Първо по Дарик #251: Представяне на Razer Phone

Здравейте с брой 251 на технологичната рубрика на nixanbal в Дарик радио! Тази сряда сутрин с Мишо Дюзев показахме в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer