НачалоНовиниПътуванията с електрическите тротинетки на Lime в света вече са над 100 милиона

Пътуванията с електрическите тротинетки на Lime в света вече са над 100 милиона

1457
Написана от  nixanbal 17 септември 2019
Пътуванията с електрическите тротинетки на Lime в света вече са над 100 милиона

Над 100 милиона пъти в световен мащаб са били използвани досега електрическите тротинетки на Lime, съобщиха от компанията. Услугата е увеличина двойно броя на пътуванията в рамките на 6 месеца. 

Припомням ви, че Lime стартира в България в края на август, когато бяло-зелените електрически тротинетки се появиха из цяла София. На този етап не се споделят отделни данни са нашия град, тъй като може би все още е твърде рано и не е изминал дори месец. 

Интересното е, че по данни на компанията едно на четири пътувания с Lime замества употребата на автомобил. Това означава, че до момента са били спестени повече от 40 млн. км пътуване с кола.

За две години от стартирането си Lime вече предлага услугата си за наем на ел. тротинетки в 120 града в 30 държави, а приложението им е било свалено над 15 милиона пъти. 50 милиона пътувания са били осъществени само за последните 6 месеца - от април 2019-а до днес. 

Повече за Lime и за сваляне на приложението им за iOS и Android - цък https://www.li.me/en-us/home

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer