Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниPebble събра над $12.7 милиона финансиране от феновете за новите си часовници

Pebble събра над $12.7 милиона финансиране от феновете за новите си часовници

3945
Написана от  nixanbal 30 юни 2016
Pebble събра над $12.7 милиона финансиране от феновете за новите си часовници

Приключи поредната кампания на Pebble в Kickstarter, в която на фокус бяха няколко нови устройства от категорията на носимите технологии. Този път Pebble не успя да счупи предишния си рекорд в сайта за групово финансиране, но въпреки това набра впечатляващите средства от над $12.7 милиона за реализиране на проектите за новите си часовници. 

Новите Pebble 2 и Pebble Time 2, освежената версия на Pebble Time Round, както и устройството Pebble Core, което може да стриймва музика от Spotify, докато тичате в парка например, набраха цели $12 779 754. 

Това е повече от първата кампания на Pebble в Kickstarter през 2012 г. (около $10 млн.), но значително по-малко от рекордните над $20 милиона през 2015 г.

Е, дори без да поставя нови рекорди, и този път Pebble успя да привлече огромна фен база, която да подкрепи реализацията на новите им устройства. Изброените няколко нови джаджи горе са били финансирани (поръчани предварително) от 66 672 души. 

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer