Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниPhilips подарява 30 телевизора на феновете, които запишат видео ревю за тях

Philips подарява 30 телевизора на феновете, които запишат видео ревю за тях

4297
Написана от  nixanbal 16 октомври 2015
Philips подарява 30 телевизора на феновете, които запишат видео ревю за тях

Philips обяви старта на кампянията "Philips TV - Не гледаш. Изживяваш.", която всъщност предоставя възможност на потребителите да тестват телевизорите с марката и да получат един от тях като подарък. Условието е да се превърнете в технологичен блогър за няколко дни и да направите видео представяне на телевизора, който ще получите за тест.  

Правилата за участие са простички - трябва да се запишете в тази форма, където да попълните данни за себе си и да дадете възможност на журито да прецени дали сте готови да се справите със задачата. 

Philips TV

А задачата е след няколко дни ползване на телевизора Philips в дома си да направите видео ревю на същия, в което да разкажете впечатленията си за него.

Да споделите дали ви допада картината, звукът, навигацията из Android TV, допълнителните възможности на платформата, как ви се струва Ambilight... 

Philips TV

Изборът измежду всички кандидатствали за тест участници е най-отговорната задача на журито, в което влизат Георги Михайлов от TP Vision, моят колега и приятел Иван Георгиев и аз.

Малък съвет - дайте повече инфо за себе си и мотивирайте силно желанието си да тествате и спечелите един от 30-те телевизора, за да ни убедите, че точно вие сте нашите хора.

Philips 48PUS7600

Успех на всички и нека Ambilight освети пътя към победата за най-добрите ревюиращи!

5 снимки при ниска осветеност с тройната камера на Huawei P20 Pro

Тепърва предстоят тестове и сравнения с други модели, но бързам да споделя с вас няколко снимки, които направих днес с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer