НачалоНовиниPixel 2 и Pixel 2 XL на Google се появиха в нови изображения ден преди премиерата

Pixel 2 и Pixel 2 XL на Google се появиха в нови изображения ден преди премиерата

2162
Написана от  nixanbal 03 октомври 2017
Pixel 2 и Pixel 2 XL на Google се появиха в нови изображения ден преди премиерата

На 4 октомври Google ще представи второто поколение смартфони Pixel, с които се надява да се намеси по-сериозно на смартфон пазара чрез собствен бранд. Моделите Pixel 2 и Pixel 2 XL сега дефилират в нова галерия изображения, разпространени от @evleaks, като стават ясни и основните разлики помежду им. 

Google Pixel 2

Оказва се, че произведеният от HTC за Google Pixel 2 (на изображенията по-горе) ще има стандартен 16:9 екран с 5" диагонал и Full HD резолюция, около който се виждат доста сериозни рамки. 

Pixel 2 XL обаче (на изображението отдолу), който е разработен съвместно с LG, ще предлага дисплей с доста фини рамки, голям 6" диагонал, QuadHD+ резолюция и съотношение на страните 18:9. 

Google Pixel 2 XL

И двата модела ще използват чипсет Snapdragon 835 и най-новия Android 8 Oreo, а сред останалите спецификации са 4 GB RAM, 64/128 GB памет, 12 MP основни камери и предни стерео високоговорители. 

Прогнозите за цените са $649 за Pixel 2 и $849 за по-интересния Pixel 2 XL. На пазара щял да се появи първо по-малкият модел (19 октомври), с след това (15 ноември) и версията XL.

Най-после и Теленор намали неустойката при предсрочно прекратяване на договор

Теленор обяви, че клиентите му вече ще могат да прекратят предсрочно договор и да не заплащат всички оставащи такси по…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer