НачалоНовиниPixel 4 се появи в подранило промо видео на Google

Pixel 4 се появи в подранило промо видео на Google

1345
Написана от  nixanbal 09 септември 2019
Pixel 4 се появи в подранило промо видео на Google

Поредната подранила информация за смартфоните Pixel 4 на Google се появи онлайн. Този път официално промоционално видео на устройствата беше разпространено предпремиерно, потвърждавайки цял куп от очакваните им характеристики. 

Видеото започва с въпроса "Какво става, когато хората, които направиха това и това, съберат всичко, което знаят, в едно от тези?". Като "това и това" са различни услуги и приложения на Google (YouTube, Maps и т.н.), а "едно от тези" е смартфонът Pixel. 

Pixel 4

Е, получава се новият Pixel 4, за който клипът потвърждава, че ще предлага управление с жестове, например за смяна на песен с помахване на ръка над дисплея, подобрена камера с усъвършенстван нощен режим и такъв за снимане на звездите (защо?), както нов дизайн с квадратен модул за основната камера.

Pixel 4

Разбира се, гласовият асистент Google Assistant също заема централна роля в рекламата. 

В клипа се появява бялата версия на Pixel 4, която изглежда ще има черна рамка и бутон за включване в акцентиращ цвят. Очаква се апаратът да се предлага още в черно и цвят корал.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer