НачалоНовиниPoco M3 се появи предпремиерно с интересен дизайн на задния панел

Poco M3 се появи предпремиерно с интересен дизайн на задния панел

851
Написана от  nixanbal 20 ноември 2020
Poco M3 се появи предпремиерно с интересен дизайн на задния панел

По-бюджетният подбранд на Xiaomi, Poco, преди дни обяви, че в края на месеца ще представи нов модел под името Poco M3, за който nixanbal.com писа ексклузивно още миналата седмица и съобщи, че цената му ще бъде между 300 и 400 лв. Сега устройството се появи предпремиерно в няколко изображения, които разкриват интересен дизайн. 

Оказва се, че Poco M3 ще има гръб с фин релеф и черна плочка за основната си камера с огромна площ, преминаваща през почти цялата ширина на корпуса. Всъщност нещо сходно показаха наскоро OnePlus с модификацията си на 8Т с мотиви от играта Cyberpunk 2077 - цък.

Poco M3

Иначе за Poco M3 се очаква да предлага 6.53" Full HD+ LCD дисплей с капковиден ноч, чипсет Snapdragon 662, 4 GB RAM, 6000 mAh батерия с 18 W зарежане, странично разположен скенер за пръстови отпечатъци и тройна камера с 48 МР главен сензор. 

От изображенията е видно, че Poco M3 ще бъде наличен в черно, тъмносиньо и жълто. Световната премиера е на 24 ноември, а в България би трябвало да се появи през декември.

Източник https://www.91mobiles.com/hub/poco-m3-design-render-exclusive/

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer