НачалоНовиниPocophone организира кампания срещу OnePlus 6Т

Pocophone организира кампания срещу OnePlus 6Т

3001
Написана от  nixanbal 31 октомври 2018
Pocophone организира кампания срещу OnePlus 6Т

Pocophone, новият подбранд смартфони на Xiaomi, които налагат устройства с по-мощна конфигурация в по-ниския ценови клас, организираха кампания срещу току-що обявения OnePlus 6T, чиято цена започва от 549 евро.

"Do the math" е слоганът на въпросната антикампания, която тече и онлайн, и офлайн. От Pocophone са раздали калкулатори на редящи се за OnePlus 6T потребители в Ню Делхи, които изглежда трябва да се замислят колко по-скъп е моделът на OnePlus спрямо Pocophone F1, въпреки че използват един и същи процесор. 

Е, премиум чипсетът Snapdragon 845 не е всичко, но според Pocophone техният апарат има ясно ценово предимство и китайците са особено активни и в социалните мрежи, акцентирайки върху по-достъпното си предложение.

Screen Shot 2018-10-31 at 15.06.41

Един от туитовете на Pocophone припомня, че F1 има жак за слушалки, а OP 6T - не, а най-новото съобщение на подбранда на Xiaomi пита хората какво биха направили с оставащите им 17 000 рупии, които ще спестят, ако изберат техния модел пред по-скъпия конкурент. 

Screen Shot 2018-10-31 at 15.04.41

В Twitter Pocophone дори използват слогана на OnePlus "Never Settle", за да кажат на потребителите да не се примиряват с надцененото. 

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer