Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се и предполагаемият Xperia XZ4 Compact на Sony

Появи се и предполагаемият Xperia XZ4 Compact на Sony

1895
Написана от  nixanbal 07 декември 2018
Появи се и предполагаемият Xperia XZ4 Compact на Sony

Преди няколко дни се появиха изображения на Xperia XZ4, които го представят с голям екран с фини рамки и тройна основна камера. Сега в мрежата изплуваха кадри на предполагаемия му умален вариант - Xperia XZ4 Compact. Интересно, защото при Xperia XZ3 японците сякаш направиха заявка, че се отказват от компактните си смартфони. 

Не.

Xperia XZ4 Compact изглежда ще има, но според изображенията тук дизайнът му няма да е чул нищо за промените, които Sony предприе при външния вид на смартфоните си в последната година.

xz4-compact-leak-by-onleak-x-compareraja-997

Устройството има доста дебели рамки отгоре и отдолу, запазва предните стерео високоговорители, скенерът за пръстови отпечатъци отново е в бутона отстрани, а камерата все така е само една. Припомням ви, че за топмодела XZ4 се говори, че ще предложи тройна основна камера. 

xz4-compact-leak-by-onleak-x-compareraja-201

Всичко това, разбира се, е ранна информация и не можем да сме сигурни, че е 100% достоверна, но в повечето случаи се оказва такава. Очакваме представянето на новата серия XZ4 на MWC 2019 през февруари в Барселона.

Франция разследва Apple за умишлено забавяне на стари модели iPhone

Френската прокуратура разследва Apple във връзка с планираната амортизация на стари модели iPhone, съобщи във вторник Агенция Франс Прес. Ако…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer