НачалоНовиниПояви се и Sony Xperia XZ1 Compact

Появи се и Sony Xperia XZ1 Compact

2714
Написана от  nixanbal 25 август 2017
Появи се и Sony Xperia XZ1 Compact

Преди няколко дни се появиха официални изображения на необявения флагман Sony Xperia XZ1, а днес имаме и кадри, разкриващи съпътстващия го Xperia XZ1 Compact. XZ1 Compact ще бъде умалена, но не и по-слаба версия на XZ1, а ето и как ще изглежда корпусът му...

От Xperia XZ1 Compact очакваме да бъде истински флагман, но в по-компактни размери с дисплей под 5 инча. Това ще го отличава от миналогодишния Xperia X Compact, който беше с по-слаб хардуер на модел от среден клас. 

Очаква се обаче и цената тук да е по-висока. 

Sony-Xperia-XZ1-Compact-2 Sony-Xperia-XZ1-Compact-3

Колкото до дизайна - вижда се, че Sony ще продължи линията със своя OmniBalance дизайн. Липсата на линии за антените по корпуса подсказват, че той е пластмасов, а не метален, както при XZ1. Освен това NFC антената не е разположена до сензорите на камерата. 

Sony-Xperia-XZ1-Compact-5 copy

Премиерата на Xperia XZ1 и Xperia XZ1 Compact ще се състои на 31 август, като в nixanbal ще можете да проследите всичко на живо с много снимки и клипове от мястото на събитието. 

Официална премиера на Samsung Galaxy A8 и A8+ - двойна предна камера и голям безрамков дисплей

Samsung официално представи новите си модели от серията Galaxy A, които този път са приели схемата с имената на флагманите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer