НачалоНовиниПояви се информация за смартфона Nokia D1C с Android

Появи се информация за смартфона Nokia D1C с Android

1771
Написана от  nixanbal 03 октомври 2016
Появи се информация за смартфона Nokia D1C с Android

Nokia се подготвя за завръщане на смартфон сцената и този път планът включва единствено Android OS. Да, това няма да бъде същата Nokia от миналото и производственият модел ще бъде различен, но вълнението на феновете нараства с всеки следващ слух около задаващите се до края на 2016 г. устройства. Ето и информация за един от първите смартфони, с които брандът ще се завърне на пазара.

Става въпрос за модел с кодово име Nokia D1C, който е позициониран в средния клас и става ясно, че ще предлага 8-ядрен процесор с чипсета Snapdragon 430, 3 GB RAM и най-актуалния Android 7.0 Nougat. 

Информацията идва от Geekbench, където не се посочва какъв ще бъде дисплеят на устройството, нито останалите му характеристики. 

Според по-ранна информация до края на годината ще видим два нови модела Nokia от висок клас, а по-горният Nokia D1C изглежда ще допълни стартовото портфолио на завърналия се бранд.

Припомням ви, че по-рано тази година Nokia предостави 10-годишен лиценз за ползване на името за смартфони и таблети на новооснованата компания HMD Global, като производител ще бъде китайската Foxconn.   

Twitter празнува 10-годишнина с благодарствено видео и хаштаг #LoveTwitter

На 21-ви март 2006 г. Джак Дорси пуска първото съобщение в новата си социална мрежа и дава началото на Twitter.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer