Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се информация за Sony Xperia XZ1 - Snapdragon 835, 4 GB RAM и 19 MP камера

Появи се информация за Sony Xperia XZ1 - Snapdragon 835, 4 GB RAM и 19 MP камера

1786
Написана от  nixanbal 08 август 2017
Появи се информация за Sony Xperia XZ1 - Snapdragon 835, 4 GB RAM и 19 MP камера

Sony ще има традиционната си пресконференция на изложението IFA 2017 в края на август, като очакванията са там да видим наследника на Xperia XZ и вероятно компактна негова версия. Днес в мрежата се появиха детайли за XZ1, които ни подготвят какво ще включва конфигурацията...

Данните за Xperia XZ1 изплуваха в бенчмарк приложението GeekBench и според тях флагманът на Sony ще предлага 5.1" Full HD дисплей, чипсет Snapdragon 835, 4 GB RAM, 64 GB вградена памет, както и 19 МР основна + 13 МР предна камера.

Най-вероятно основната камера ще бъде с познатия сензор от Xperia XZ Premium, така че ни очаква същата възможност за слоумоушън видеозапис при 960 к/с. Разбира се, възможно е да видим и някакви подобрения. 

Sony Xperia XZ1

Интересното е, че според информацията операционната система е Android 8.0. Тази версия все още не е обявена финално, но очакваме това да се случи в близките седмици, така че Sony може да са едни от първите с такъв телефон. 

Очаквайте в nixanbal.com подробности и включване на живо от пресконференцията на японците в Берлин!

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer