НачалоНовиниПояви се информация за цветовете на Galaxy Note 20 и Galaxy Z Flip 5G

Появи се информация за цветовете на Galaxy Note 20 и Galaxy Z Flip 5G

932
Написана от  nixanbal 15 юни 2020
Появи се информация за цветовете на Galaxy Note 20 и Galaxy Z Flip 5G

След около месец и половина би трябвало да видим официалната премиера на новите смартфони от серията Galaxy Note 20, както и на 5G версията на Galaxy Z Flip. Част от спецификациите им вече се появиха, а сега имаме и информация за цветовете, в които ще се предлагат устройствата. 

Според @ishanagarwal24 южнокорейците ще предлагат 5G версията на втория си сгъваем телефон, Galaxy Z Flip 5G, в черно, сиво и медно. Припомням ви, че оригиналният Z Flip се предлага в черно, лилаво и златисто.

Колкото до серията Note 20, в която очакваме стандартен Note 20 5G и Note 20+ 5G (наричан и Note 20 Ultra 5G) - първият ще се продава в сиво, зелено и медно, а вторият - в медно, бяло и черно. 

Информацията се потвърждава и от друг популярен източник в Twitter, @jon_prosser, който посочва, че зеленото при Note 20 5G е ментовозелено, т.е. може би подобно на това при OnePlus 8. 

Имайте предвид, че е възможно да видим и други цветове за по-горните модели, но на този етап само тези са потвърдени. Освен това все още не е ясно в какви цветове ще се предлага Galaxy Fold 2. 

Всички изброени смартфони очакваме на 5 август. 

Мтел демонстрира някои от възможностите на 5G мрежите в лабораторни условия

На събитие днес в София Тех Парк Мтел събра медиите, за да демонстрира за първи път в такъв формат защо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer