НачалоНовиниПояви се информация за цялото портфолио смартфони Moto за 2017 г.

Появи се информация за цялото портфолио смартфони Moto за 2017 г.

1311
Написана от  nixanbal 14 май 2017
Появи се информация за цялото портфолио смартфони Moto за 2017 г.

Вече сме чували за няколко модела Hello Moto, които предстои да видим през 2017 г., като последно вчера се появи информация и кадри на Moto X. Еван Блас (@evleaks) обаче не спря дотук и разкри т.нар. роудмап или списък с всички смартфони Moto за годината. 

Според снимката, тази година предстои да видим Moto Z Play и Moto Z, Moto X, Moto GS и Moto GS+, Moto E и Moto E Plus, Moto C и Moto C Plus. 

Това не са точните имена, с които ще излязат смартфоните на пазара, тъй като би трябвало при всеки да има съответния цифрен индекс - например Moto Z2, Moto X4 и т.н. 

Освен това случаят с G серията е интересен. По-рано тази година видяхме два нови модела Moto G5 и G5 Plus, а според @evleaks тук става въпрос за Moto G5S и Moto G5S+. Малка каша, но да видим какво ще излезе. 

За повечето от изброените устройства вече сме чували и са изтичали дори спецификациите им. От изображението по-горе сега е ясно в колко ценови категории ще се бори Lenovo през 2017-а, а и какви са акцентите от спецификациите на всеки модел. 

Не се посочва обаче кога ще се появят устройствата на пазара. 

ВИДЕО: Кои са аксесоарите, които Huawei подарява с моделите P10, P10 Plus и P10 Lite

През лятото Huawei започна промо кампания, в която всички нови собственици на някой от моделите в серията P10 ще получат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer