Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се изображение на предполагаемия LG G7

Появи се изображение на предполагаемия LG G7

2233
Написана от  nixanbal 13 януари 2018
Появи се изображение на предполагаемия LG G7

LG вече обяви, че планира да забави премиерата на следващия си топмодел и да не го пуска покрай MWC 2018, само защото и другите производители представят тогава новите си устройства. Корейците би трябвало да анонсират наследника на G6 през март, а ето и как може да изглежда той...

Източникът на изображението е под въпрос, а още повече и неговата автентичност, но все пак е възможно макетът да е генериран на база на видян дизайн, както често се случва.

От кадъра става ясно, че при следващия си флагман LG ще залага на изцяло безрамков екран със съвсем фина горна част, която да събере няколко сензора, слушалката и може би двойна предна камера. Тази част преминава през цялата ширина на дисплея и не е изрязана, както при iPhone X. 

Вижда се, че и жакът за слушалки не е забравен. 

В следващите седмици би трябвало да научим още детайли за LG G7, или както производителят реши да нарече следващия си топмодел. Дотогава - имайте едно наум, че макетът тук може да не е финален.

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer