Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниПояви се изображение на предполагаемия Moto Z2

Появи се изображение на предполагаемия Moto Z2

1350
Написана от  nixanbal 13 април 2017
Появи се изображение на предполагаемия Moto Z2

Наскоро @evleaks подсказа, че Lenovo подготвя новия си топмодел под името Moto Z2, а сега вероятно виждаме самия него. Устройството предлага познатия ултратънък дизайн, а съществена новост тук е двойната основна камера. 

Moto Z2 ще има отново много тънък профил, което е важно, защото най-вероятно той ще бъде удебелен от приставка от серията Moto Mods, с каквито ще работи и новият модел. Да, Lenovo обеща, че ще развива идеята и през тази година, така че - браво за последователността. Между другото - всички нови добавки трябва да са съвместими и с предходните модели.

Нов е сензорът под дисплея на апарата - вече заоблен, а не грозният квадрат от миналата година. Изглежда Lenovo са ползвали същия, какъвто имат и при бюджетните Moto G5/Plus. Което също е спорно решение - да направиш флагмана си да напомня на модел за 200 евро, но да видим...

Moto Z2

Най-същественото, което научаваме от това изображение, разпространено от @slashleaks, е въвеждането на двойна основна камера. Да се надяваме, че резултатите с нея ще са на нивото на най-добрите камерафони на пазара за 2017-а, а как точно работи системата - предстои да разберем. 

Миналата година Lenovo представи Moto Z през юни, но го пусна на пазара през есента. Би трябвало да са си взели бележка, че така не се прави. 

Видео: Formula E в Париж на 960 к/с със Sony Xperia XZ Premium

В края на май пътувах до френската столица, където по покана на Рено станах част от зрителите, наблюдаващи на живо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer