НачалоНовиниПояви се изображение на предполагаемия Moto Z2

Появи се изображение на предполагаемия Moto Z2

808
Написана от  nixanbal 13 април 2017
Появи се изображение на предполагаемия Moto Z2

Наскоро @evleaks подсказа, че Lenovo подготвя новия си топмодел под името Moto Z2, а сега вероятно виждаме самия него. Устройството предлага познатия ултратънък дизайн, а съществена новост тук е двойната основна камера. 

Moto Z2 ще има отново много тънък профил, което е важно, защото най-вероятно той ще бъде удебелен от приставка от серията Moto Mods, с каквито ще работи и новият модел. Да, Lenovo обеща, че ще развива идеята и през тази година, така че - браво за последователността. Между другото - всички нови добавки трябва да са съвместими и с предходните модели.

Нов е сензорът под дисплея на апарата - вече заоблен, а не грозният квадрат от миналата година. Изглежда Lenovo са ползвали същия, какъвто имат и при бюджетните Moto G5/Plus. Което също е спорно решение - да направиш флагмана си да напомня на модел за 200 евро, но да видим...

Moto Z2

Най-същественото, което научаваме от това изображение, разпространено от @slashleaks, е въвеждането на двойна основна камера. Да се надяваме, че резултатите с нея ще са на нивото на най-добрите камерафони на пазара за 2017-а, а как точно работи системата - предстои да разберем. 

Миналата година Lenovo представи Moto Z през юни, но го пусна на пазара през есента. Би трябвало да са си взели бележка, че така не се прави. 

Смартфоните BlackBerry вече ще се разработват изцяло от външна компания

BlackBerry реши да отхвърли част от товара, който влачи през последните години, и днес обяви, че прекратява вътрешната разработка на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer